Az ár tartalmazza
Az ár nem tartalmazza
Érkezés és távozás
Háziállatok
Foglalás és lemondási feltételek
Milyen okmányok szükségesek bejelentkezéskor?
Lehet dohányozni a szobákban?

Az apartman ára tartalmazza: az apartman kizárólagos használatát, takarítást távozás után, személyenként 2 db tiszta törülközőt, ágyneműt, víz, áram, gáz, szemétszállítás költséget, adókat, korlátlan szélessávú Wi-Fi internet használatot az egész lakásban, HD televízió adást és NETFLIX használatot

A szállás napi ára nem tartalmazza az Önkormányzatnak fizetendő idegenforgalmi adót, melynek mértéke 18 éves kor felett 420 Ft/fő/nap.

Az ár nem tartalmazza a parkolási díjakat. A belvárosban érvényes díjszabás jelenleg 600 Ft/óra, mely 8:00 – 18:00 óra között fizetendő hétköznapokon. Szombaton és vasárnap, valamint ünnepnapokon a parkolás a városban díjtalan.

Kérésre, felár ellenében parkolóhelyet tudunk biztosítani a szálláshelytől 300 méterre található sorompóval elzárt bérelt parkolónkban. Ebben az esetben a parkolóhely díja 3.000 Ft/nap.

A szálláshely elfoglalására érkezési napon 14 órától van lehetőség.
Kijelentkezés a távozás napján 11 óráig.

Előzetes egyeztetés alapján, foglaltság függvényében lehetőség van a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához, illetve a távozás napján késői távozáshoz.

A kulcsok átadása okán, érkezésük, illetve távozásuk időpontjáról kérjük előzetesen szíveskedjenek felvenni velünk a kapcsolatot!

Háziállatok elszállásolására az apartman és annak berendezéseinek védelmében, valamint a többi vendég esetleges érzékenységének okán nincs lehetőség.

Foglalási szándékát Ön jelezheti telefonon, e-mailben, vagy weboldalunkon keresztül is, melyet minden esetben írásban visszaigazolunk, ezzel garantáljuk az adott szolgáltatás megvásárlását.

A visszaigazolás után előleget kell fizetni, amely átutalással, vagy személyesen lehetséges. Az előleg mértéke a szállásdíj 50 %-a, 1 éjszakára történő foglalás esetén a teljes szállásdíj összege. Az érkezést megelőző 24 órán belüli foglalás esetén a szállás díját érkezéskor a szoba elfoglalása előtt ki kell fizetni.
Amennyiben a visszaigazoláson szereplő dátumig nem érkezik meg az előleg, foglalását semmisnek tekintjük.

A megrendelt szálláshely vagy szolgáltatás lemondását írásban kell közölni.

A kötbér mértéke lemondás esetén, az érkezés előtt:
3. nap előtt: 0%
1-3 nap között: 50%,
24 órán belül, vagy lemondás elmaradása esetén: 100%.

Minden foglalás kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 3. napon 18:00 óráig.
Késedelmes lemondás, vagy a Vendég lemondás nélküli (no show) meg nem érkezése esetén a befizetett előleget kötbérként kezeljük.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, mely a már lefoglalt és visszaigazolt foglalásokra természetesen nem vonatkozik, ezekben az esetekben garantáljuk a foglaláskor érvényes árakat.

A hatályos törvények szerint az összes vendégnek, beleértve a csecsemőket és a gyermekeket is, érvényes fényképes igazolvány szükséges bejelentkezéskor. A fényképes igazolvány lehet: személyazonosító igazolvány, kártyaformájú vezetői engedély vagy útlevél. A digitálisan beolvasott igazolványokat a Vendég Információs Zárt Adatbázis (VIZA) rendszer rögzíti legfeljebb két évig.
Okmány hiányában kötelesek vagyunk megtagadni a szálláshely-szolgáltatást.

Dohányzás az apartmanban nem megengedett. A dohányzási tilalom az elektromos cigarettára, Elf Bar-ra és IQOS-ra is vonatkozik!

A dohányzás csak az arra kijelölt helyen megengedett, az apartman saját teraszán. Az apartman füstérzékelőkkel felszerelt, zárt térben dohányzás esetén 50€ kötbért számolunk fel.

GDPR

  • Adatvédelmi információk

Adatvédelmi információk

Az “Elfogadom” gombra kattintva beleegyezel, hogy sütik segítségével neked szóló, személyes tartalmakat biztosítsunk a weboldalunkon, hogy a szállásfoglalás élménye a legteljesebb lehessen. Védjük adataidat és minden esetben a hatályos jogszabályoknak megfelelően járunk el. Amennyiben mégsem szeretnéd, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk neked, akkor kattints a Beállítások gombra és változtasd meg a preferenciáidat.

Folytassa a foglalást